FAQ

Hvad er forskellen på de forskellige portrættyper du tilbyder?

Hvad koster et portræt?

Hvor er dit studio?

Hvad skal jeg tage på?

Jeg bryder mig ikke om at få taget billeder. Jeg er nervøs ...

Hvor mange billeder tager du?

Make up, skæg, hår, hvad skal jeg?

Må jeg tage min hund med?

Dine billeder er primært i farve. Kan du også tage sort/hvide billeder?

Kan du ændre min øjenfarve og få mig til at se ud som Venus?

Kan jeg selv vælge baggrund?

Hvordan forbereder jeg mig?

Giver du rabat?

FAQ

Hvad er forskellen på de forskellige portrættyper du tilbyder?

Portrætbilleder til din profil eller dit brand, er professionelle skarpe portrætter hvor fokus er på din autentiske udstråling og personlighed. Billederne bliver efterbehandlede så farver og udtryk ser flot ud på dine SoMe kanaler.

Familieportrætter er billeder med fokus på at fejre og bevare minder om din familie og familiemedlemmer. De efterbehandles med fokus på at skabe et flot billede til væggen eller til kort. Familieportrætter kan også laves som kunstportrætter, se nedenfor.

Ved kunstportrætter arbejdes der oftest med blødt malerisk lys eller med eksperimenterende lyssætning. Der kan anvendes rekvisitter og der er mere plads til at eksperimentere med anderledes opstillinger og udtryk. Derudover arbejdes der i dybden med efterbehandlingen, som kan indebære at der lægges struktur og farvelag eller ekstra lys og skygge. Det kan også være at flere billeder kombineres.

Hvad koster et portræt?

Alle kunder har forskellige behov, drømme og ideer og derfor anbefaler jeg altid at du kontakter mig for et specifikt tilbud. Du kan finde eksempler under "prispakker" i menuen.

Prisen for en fotosession indeholder altid forventningsafstemning og samarbejde for at finde den rigtige løsning af opgaven.

Derudover afhænger prisen af hvor mange billeder der skal laves, om der er behov for at skifte tøj og baggrunde, om der skal findes en særlig lokation eller særlige rekvisitter til billedet og hvor lang tid der skal bruges på efterbehandling af billederne. Prisen inkluderer ikke make-up.

Der tillægges kørsel hvis det er udenfor Roskilde området. Alt dette snakker vi om inden bookning.

Hvor er dit studio?

I Roskilde. 15 minutters gang fra stationen. Tæt på havnen.

Hvad skal jeg tage på?

Tag tøj på som du føler dig rigtig godt tilpas i og tag gerne ekstra tøj med. Valg af tøjfarve afhænger også at valg af baggrund, så det taler vi om inden.

Din beklædning kan virkelig gøre en forskel og vi vil have det bedst mulige udtryk frem. Vær ikke bange for at tage farvestrålende tøj med og sjove accessories, som hatte eller tasker.

Jeg bryder mig ikke om at få taget billeder. Jeg er nervøs ...

Sådan er der mange der har det, men du skal ikke bekymre dig. Det er en afslappet session uden tidspres. Vi kan nå at drikke kaffe først og starter når du føler dig klar. Ingen stress.

Hvor mange billeder tager du?

Det afhænger af dit behov, men sjældent under 200 billeder. Har vi tid til det kigger vi dem hurtigt igennem med det samme, så vi kan checke, at der er det udvalg du har brug for.

Efter vores fotosession går jeg igennem dem og fjerner billeder med lukkede øjne eller andre fejlskud inden jeg færdigbehandler dem.

Derefter sender jeg dig et udvalg af de bedste billeder af vælge ud fra.

Make up, skæg, hår, hvad skal jeg?

Hvis du bruger make up til daglig, så kom sådan som du føler dig mest komfortabel, men undgå make up der skinner. Mat er bedst. Du kan altid tage mere på eller af undervejs. Hvis du ønsker hjælp fra en stylist så lad os snakke om det.

Må jeg tage min hund med?

Nej helst ikke. Jeg kan dog komme til dig hvis du gerne vil have din hund eller kæledyr med på billedet.

Dine billeder er primært i farve. Kan du også tage sort/hvide billeder?

Det kan jeg sagtens. Jeg tager dog altid billederne i farve, men kan sagtens retouchere dem sort/hvid hvis du ønsker.

Kan du ændre min øjenfarve og få mig til at se ud som Venus?

Til almindelige portrætsessioner ønsker jeg at vi viser dit bedste autentiske dig. Jeg farvetoner, dæmper rynker og fjerner vildfarne hår. Hvis du derimod har en ide til et kunstportræt er alt muligt. Målet med et kunstportræt er at udtrykke en personlig vision, sende et budskab, fortælle en dybere historie eller vække følelser. Det tager noget mere tid at skabe, men det er sjov proces, som du er meget involveret i. Resultatet bliver et meget personligt kunstværk.

Kan jeg selv vælge baggrund?

Jeg bruger både håndmalede baggrunde, papirruller og stof som baggrund. Vi bruger dem som passer bedst til dig og det look du ønsker. Hvis du har ønsker til baggrund på forhånd så lad mig det endelig vide, så jeg kan se om jeg kan opfylde dem, da jeg ikke har alle farver liggende.

Hvordan forbereder jeg mig?

Inden vi mødes til en portræt session har vi allerede snakket om dit behov og dine ideer, så jeg ved hvad du ønsker at få ud af det.

Jeg kan sende dig forslag som du kan lade dig inspirere af til stil, komposition, tøj eller tilbehør hvis du ønsker det. Du er også meget velkommen til at vise mig billeder, som du er inspireret af.

Giver du rabat?

Ja ind imellem. Rabat gives til studerende og somme tider til øvrige kunder hvis jeg til gengæld må bruge billederne i fotokonkurrencer, udstillinger eller til kunsttryk. Kontakt mig vedr. muligheder og vi kan snakke om det.


Se mere på @birgitteheibergphotography