Professionelle portrætter og kunstportrætter


Har du brug for professionelle portrætbilleder til brug på dine sociale medier, billeder af din familie til væggen eller portrætbilleder af dig og dine medarbejdere? Jeg kan hjælpe dig med billeder, hvor der er fokus er på din autentiske udstråling og personlighed. Jeg laver også kunstportrætter med blødt malerisk lys eller med eksperimenterende lyssætning, hvor der er plads til at eksperimentere med anderledes opstillinger og udtryk og hvor jeg arbejder i dybden med kunstnerisk efterbehandling.

Portræt

Fotografering

Et smukt portræt af dig, dine familiemedlemmer eller hele din familie, en ven, den gravide mave, din kæreste eller jer som par, kan i mange år fremover fremkalde minder om en person og mange gode oplevelser.

Et godt portræt til dit CV, SoMe eller din virksomhed signalerer professionalisme og viser hvem du er og hvad du står for.

Hvad får du ud af det?


Ud over professionelle billeder til personlig branding eller til minde om en særlig periode eller begivenhed i dit liv, kan en portrætsession give dig anledning til at komme ud af din komfortzone, eksperimentere, være kreativ og i det hele taget se dig selv i et nyt lys. Det kan være en givende proces og jeg oplever ofte at en fotosession giver nye ideer og lyst til at prøve noget mere af.


Mine portrætsessioner er et samarbejde, der tager udgangspunkt i dine behov og ønsker. Derfor snakker vi sammen inden vi ses og afklarer alle spørgsmål. Efter din fotosession fortsætter jeg processen med at skabe og færdiggøre billederne i mit digitale mørkekammer og den del tager mindst lige så lang tid som selve sessionen. Når billederne er færdige modtager du et link til dit personlige billedgalleri, hvor du kan downloade billeder eller bestille print.