Kunstportrætter

Inkluderet i prisen på Kr 3.750

En times konsultation på e-mail eller telefon hvor vi gennemgår og diskuterer en ide til portrættet. Udkast og forberedelse.

Fotoshoot i mit studio eller på lokation i Roskildeområdet. Der er sat 3 timer af så vi har god tid til at sætte op, tage billeder og vurdere undervejs.

Kunstnerisk redigeret billede, hvor jeg arbejder i dybden med lys og skygge med det billede du vælger ud fra det vi har aftalt.

Du modtager et print når billedet er færdigt.

Jeg bruger samlet set 1 dag på denne type portræt.

Hvad er et kunstportræt


Et kunstportræt er et personligt portræt, der er skabt ud fra en kreativ ide. Når jeg tager kunstportrætter, arbejder jeg ud fra en ide, som bliver til et koncept sat sammen af en bestemt lyssætning, en komposition af elementer, en historie, farvesætning, symboler, tøjvalg, positur, objekter m.m. alt afhængigt af de ønsker du har for det billede, der skal skabes. Som regel laver jeg et moodboard som udkast.


Der kan være en del forberedelse, hvis ideen indebærer at der skal bruges specielle objekter, blomster, make-up og andre ting, men du kan vælge at stå for en del af den proces hvis du ønsker, hvilket har betydning for prisen.


Der kan også være en del ekstra efterarbejde, hvis ideen indebærer at billedet er sammensat af flere portrætter og andre lag af elementer. Derfor er det bedst at du kontakter mig med din ide, så jeg kan vurdere om det kan udføres indenfor tidsrammen givet her.

Følg mig på Instagram